Railroad Line Forums - Custom Avatar
Railroad Line Forums
Username:
Password:
Save Password


Register
Forgot Password?
  Home   Forums   Events Calendar   Sponsors   Support the RRLine   Guestbook   FAQ     Register
Active Topics | Active Polls | Resources | Members | Online Users | Live Chat | Avatar Legend | Search | Statistics
Photo Album | File Lister | File Library
[ Active Members: 13 | Anonymous Members: 0 | Guests: 102 ]  [ Total: 115 ]  [ Newest Member: Skymaster ]
 All Forums
 Railroad Line Administrative Forums
 Administrative Posts
 Custom Avatar
Previous Page | Next Page
 New Topic |   New Poll New Poll |   Reply to Topic |   Printer Friendly
Author Previous Topic: Flood Fund Drive for Karl Osolinsky Topic Next Topic: Access denied?  for photos
Page: of 52

wirten
Section Hand



Posted - 10/21/2011 :  07:28:58 AM  Show Profile  Reply with Quote
Itís so strange, cause I can see my logo in your post, but still not in my post.

Anders

Country: Sweden | Posts: 70 Go to Top of Page

eTraxx
Fireman



Posted - 10/21/2011 :  08:03:52 AM  Show Profile  Visit eTraxx's Homepage  Reply with Quote
Anders. If you right-click on the .. place .. where your invisible image is and select "open image in new tab" you get this for the URL ..

http://www.railroad-line.com/forum/data/wirten/2011102162359_Logoicon.jpg%20%20br%20/

if you do the same for your image that I posted you get this ..

http://www.railroad-line.com/forum/data/wirten/2011102162359_Logoicon.jpg

that last %20%20br%20/ is the problem



Country: USA | Posts: 2443 Go to Top of Page

Dutchman
Administrator

Premium Member


Posted - 10/21/2011 :  08:28:21 AM  Show Profile  Reply with Quote
Here you go, Anders.



Bruce

Modeling the railroads of the Jersey Highlands in HO and the logging railroads of Pennsylvania in HOn3

Country: USA | Posts: 25362 Go to Top of Page

wirten
Section Hand



Posted - 10/21/2011 :  09:36:29 AM  Show Profile  Reply with Quote
@ Ed, Iíll check that out the next time Iíll post a picture.

@Bruce, thank you!

Anders


Anders

Country: Sweden | Posts: 70 Go to Top of Page

wirten
Section Hand



Posted - 10/22/2011 :  12:15:41 PM  Show Profile  Reply with Quote
Hi Bruce

I contacted Joe earlier today (or actually night NJ-time), but I have not received an answer.

Since yesterday evening (or between 1 and 3 PM NJ-time) I donít receive any mails concerning the discussions on the Forum.
Is that something you can help me with?

Anders


Anders

Country: Sweden | Posts: 70 Go to Top of Page

Rick
Administrator

Premium Member


Posted - 10/22/2011 :  2:28:26 PM  Show Profile  Reply with Quote
Anders, just go back and subscribe to the topics or forums you want notifications from and I think you should be fine.

As you think, so will you be.

Country: USA | Posts: 19836 Go to Top of Page

wirten
Section Hand



Posted - 10/22/2011 :  3:05:13 PM  Show Profile  Reply with Quote
Actually I did just that about 6 hours ago, but I have not received one(!) mail since then.
So I donít think that is it.
But Iíll try once again, all the same.


Anders

Country: Sweden | Posts: 70 Go to Top of Page

wirten
Section Hand



Posted - 10/22/2011 :  3:13:54 PM  Show Profile  Reply with Quote
OK, now I have unsubscribed on everything and resubscribed. Iíll wait an hour and report back.



Anders

Country: Sweden | Posts: 70 Go to Top of Page

wirten
Section Hand



Posted - 10/22/2011 :  3:17:17 PM  Show Profile  Reply with Quote
It strikes me that this occurred about the the same time my avatar was changed.
Any coonection?



Anders

Country: Sweden | Posts: 70 Go to Top of Page

Rick
Administrator

Premium Member


Posted - 10/22/2011 :  3:37:42 PM  Show Profile  Reply with Quote
Anders, that was my first thought too, but there aren't any email settings in your profile.
So I don't think that is the problem.
Let me think a little more about it or hopefully Joe or someone else will chime in with the solution.


As you think, so will you be.

Country: USA | Posts: 19836 Go to Top of Page

Rick
Administrator

Premium Member


Posted - 10/22/2011 :  3:47:45 PM  Show Profile  Reply with Quote
Anders, are you still using the same email account you've listed in your profile?

As you think, so will you be.

Country: USA | Posts: 19836 Go to Top of Page

wirten
Section Hand



Posted - 10/22/2011 :  4:21:12 PM  Show Profile  Reply with Quote
Rick, I guess itís been an hour now.
Not one mail!

Iíve not changed mail, and I checked it. Itís the right one.


Anders

Country: Sweden | Posts: 70 Go to Top of Page

Kurt Bainum
New Hire



Posted - 11/06/2011 :  01:35:30 AM  Show Profile  Visit Kurt Bainum's Homepage  Reply with Quote
I guess I will join the fun and have an avatar too.





Thank you!
Kurt



Country: USA | Posts: 28 Go to Top of Page

Rick
Administrator

Premium Member


Posted - 11/06/2011 :  06:57:53 AM  Show Profile  Reply with Quote
All set Kurt.

As you think, so will you be.

Country: USA | Posts: 19836 Go to Top of Page

Ian Hodgkiss
Engine Wiper



Posted - 11/12/2011 :  02:08:06 AM  Show Profile  Visit Ian Hodgkiss's Homepage  Reply with Quote
OK - just found the reply to my request for a custom avatar so here it is



Download Attachment: Steamy avatar 90px 03.jpg
29.01 KB


Ian Hodgkiss#8232;
The Steamy Pudding - NG in 1:24 scale (in progress)
Frog Halt - NG in 1:12 scale (coming soon)
East of the Wanganui River, south of Hokitika - NG logging in 1:43 scale (planned)#8232;
Brisbane, Australia

Country: Australia | Posts: 315 Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic: Flood Fund Drive for Karl Osolinsky Topic Next Topic: Access denied?  for photos  
 New Topic |   New Poll New Poll |   Reply to Topic |   Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Jump To:
Railroad Line Forums © 2000-14 Railroad Line Co. Go To Top Of Page
Steam was generated in 0.47 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000