Railroad Line Forums - Custom Avatar
Railroad Line Forums
Username:
Password:
Save Password


Register
Forgot Password?
  Home   Forums   Events Calendar   Sponsors   Support the RRLine   Guestbook   FAQ     Register
Active Topics | Active Polls | Resources | Members | Online Users | Live Chat | Avatar Legend | Search | Statistics
Photo Album | File Lister | File Library
[ Active Members: 7 | Anonymous Members: 0 | Guests: 129 ]  [ Total: 136 ]  [ Newest Member: Midwest Mark ]
 All Forums
 Railroad Line Administrative Forums
 Administrative Posts
 Custom Avatar
Previous Page | Next Page
 New Topic |   New Poll New Poll |   Reply to Topic | 
Author Previous Topic: Email notifications Topic Next Topic: Posting PDFs
Page: of 55

MikeC
Administrator

Premium Member


Posted - 11/18/2007 :  11:02:31 PM  Show Profile  Reply with Quote
There are generally 3 reasons why photos/graphics won't upload for posting. The most common is that the (photo's) file name contains apostrophes, quotation marks, or other punctuation/symbols. Make sure that your graphic's file name contains only alphanumeric characters. It's also best to use no spaces in the file name.

The second most common is that the file size is too large and "violates" the built-in file size restrictions for uploading. Given that your file size is 90X75 pixels, I doubt this is the cause of the problem.

Finally, if you're using Firefox, Netscape, or another Mozilla- based browser, that could also be the cause.

Please click on the following links and read the tutorials:
http://www.railroad-line.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15110 (For general instructions on posting photos/drawings/graphics
http://www.railroad-line.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5383 (For instructions on resizing photo files)
http://www.railroad-line.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18629 (For instructions on how to post photos/graphics when using a Mozilla-based browser.)




Country: USA | Posts: 21584 Go to Top of Page

jac11901
New Hire



Posted - 11/19/2007 :  01:58:28 AM  Show Profile  Reply with Quote
I am indeed using Firefox, so let's try again.



- Jeff



Country: USA | Posts: 4 Go to Top of Page

MikeC
Administrator

Premium Member


Posted - 11/19/2007 :  08:44:14 AM  Show Profile  Reply with Quote
I see you were successful.

Your avatar is now installed.




Country: USA | Posts: 21584 Go to Top of Page

jac11901
New Hire



Posted - 11/19/2007 :  7:12:54 PM  Show Profile  Reply with Quote
Mike -

Many thanks.

- Jeff



Country: USA | Posts: 4 Go to Top of Page

akimmons
Fireman

Premium Member


Posted - 12/04/2007 :  10:17:24 AM  Show Profile  Send akimmons an AOL message  Reply with Quote
Mike,
I uploaded a custom avatar via my profile. It hasn't changed yet. Is there anything else I need to do? Thanks,


I fixed it for you, Arnold. - Mike




Arnold Kimmons
General Manager
Royal and Edisto Railroad

http://www.railroad-line.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49360

Country: USA | Posts: 1436 Go to Top of Page

segunda_aguada
New Hire



Posted - 12/14/2007 :  06:28:09 AM  Show Profile  Click to see segunda_aguada's MSN Messenger address  Reply with Quote
Dear Administrator, will you upload my avatar ?


Download Attachment: Dibujo2r.jpg
15.46 KB

Appreciate



Country: Spain | Posts: 40 Go to Top of Page

MikeC
Administrator

Premium Member


Posted - 12/14/2007 :  09:59:35 AM  Show Profile  Reply with Quote
There you go, Antonio.





Country: USA | Posts: 21584 Go to Top of Page

segunda_aguada
New Hire



Posted - 12/14/2007 :  6:29:13 PM  Show Profile  Click to see segunda_aguada's MSN Messenger address  Reply with Quote
Thank you so much Mike, but now I can't see any avatars of yours (incl. mine) for that matter, neither on IE nor Firefox nor Opera... Thanks,


Country: Spain | Posts: 40 Go to Top of Page

MikeC
Administrator

Premium Member


Posted - 12/14/2007 :  6:58:18 PM  Show Profile  Reply with Quote
I'm not sure what the trouble is, Antonio. Since you mentioned Opera, I assume you're using a Mac. Try logging on with Safari (if you are using a Mac) and see if that cures the problem. I use Safari and have no trouble with any aspect of the forum.





Country: USA | Posts: 21584 Go to Top of Page

segunda_aguada
New Hire



Posted - 12/15/2007 :  5:35:01 PM  Show Profile  Click to see segunda_aguada's MSN Messenger address  Reply with Quote
Working now...; must have been something wrong with my connection. Thank you very much indeed.


Country: Spain | Posts: 40 Go to Top of Page

snarlman
Fireman



Posted - 12/17/2007 :  11:00:27 PM  Show Profile  Send snarlman an AOL message  Reply with Quote
Hi,
Is it possible to use this image for an Avatar for me? thank you.



~Jeff

Country: USA | Posts: 1444 Go to Top of Page

MikeC
Administrator

Premium Member


Posted - 12/17/2007 :  11:49:45 PM  Show Profile  Reply with Quote
It's done, Jeff.





Country: USA | Posts: 21584 Go to Top of Page

snarlman
Fireman



Posted - 12/18/2007 :  09:45:22 AM  Show Profile  Send snarlman an AOL message  Reply with Quote
Wow!
Thanks that looks fantastic!


~Jeff

Country: USA | Posts: 1444 Go to Top of Page

Tommatthews
Engineer

Premium Member


Posted - 12/24/2007 :  12:20:34 PM  Show Profile  Reply with Quote
Please make this as my Avatar:



Tom M.

Country: | Posts: 9572 Go to Top of Page

MikeC
Administrator

Premium Member


Posted - 12/24/2007 :  4:05:57 PM  Show Profile  Reply with Quote
It's done, Tom.





Country: USA | Posts: 21584 Go to Top of Page
Page: of 55 Previous Topic: Email notifications Topic Next Topic: Posting PDFs  
 New Topic |   New Poll New Poll |   Reply to Topic | 
Previous Page | Next Page
Jump To:
Railroad Line Forums © 2000-17 Railroad Line Co. Go To Top Of Page
Steam was generated in 0.41 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000