Railroad Line Forums
Railroad Line Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 General Forums
 The Crew Lounge
 How to post pictures on the forum
 New Topic  Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rick
Administrator

USA
22687 Posts

Posted - 01/06/2014 :  08:58:20 AM  Show Profile  Reply with Quote
Here are some threads to help with posting pictures here at Railroad-Line.
There is also some general tips listed to help with the posting of pictures.


How to Post a Photo - REVISED 12/23/06 - http://www.railroad-line.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15110

How to resize photos for posting at RRL - http://www.railroad-line.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5383

posting photos using FireFox/Mozilla - http://www.railroad-line.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18629

Posting pictures to the forum and file size - http://www.railroad-line.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36807

Usually the two biggest problems as to why a picture won't post is size and naming convention.

Keep the long side of a picture at 800 pixels and save at a medium resolution.

Use only letters and numbers when you name your picture.

If you have any other questions let us know.

As you think, so will you be.

Jan Kirkwood
Crew Chief

USA
852 Posts

Posted - 01/06/2014 :  10:53:02 AM  Show Profile  Reply with Quote
Thanks for posting this again Rick.

Jan
Go to Top of Page

deemery
Fireman

USA
7587 Posts

Posted - 01/06/2014 :  10:56:46 AM  Show Profile  Reply with Quote
I did an illustrated tutorial here, too. http://www.earlyrail.org/how-to.html

But it would sure be A Good Thing if the forum software were updated to make this easier. (Kitforums.com's software is a lot better in this regard.)

dave

Modeling 1890s (because the voices in my head told me to)
Go to Top of Page

Ray Dunakin
Fireman

USA
3218 Posts

Posted - 05/02/2014 :  12:38:43 AM  Show Profile  Visit Ray Dunakin's Homepage  Reply with Quote
Is there any way to embed a video?
Go to Top of Page

Rick
Administrator

USA
22687 Posts

Posted - 05/02/2014 :  01:53:06 AM  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ray Dunakin

Is there any way to embed a video?



Sorry, no.

As you think, so will you be.
Go to Top of Page

JawboneFlats
New Hire

USA
6 Posts

Posted - 02/28/2015 :  01:29:27 AM  Show Profile  Reply with Quote
Hi,
I'm not sure where this question should be posted, but when I view postings in the Forum it is not unusual for many photos to just display what looks like a broken link icon. Is that just me, or does everyone see the same thing.
thanks,
Dennis aka JawboneFlats
Go to Top of Page

Rick
Administrator

USA
22687 Posts

Posted - 02/28/2015 :  07:17:14 AM  Show Profile  Reply with Quote
There are lots of older threads where pictures can no longer be seen.
That is because members linked to their pictures on a photo hosting site such as Photobucket or on a blog or personal website.
If the site that is being linked to is edited or removed the picture can not be seen here.
For that reason we have always encouraged members to upload their pictures directly to the RR-Line server.
Doing this takes a little effort and there is a learning curve, but once you've done it a couple of times it is quick and easy.

As you think, so will you be.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
Railroad Line Forums © 2000-19 Railroad Line Co. Go To Top Of Page
Steam was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000